Fasto geiser slaat niet aan

Datum van publicatie: 18.10.2019

Pagina 1 van de 1. Stel je vraag!

Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben. Moet ik het daarvoor openschrijven?

Onthoud mij. Komt maandag. Nee dit klopt niet, onder de waterschotel UFO gedeelte zitten 2 koppelingen met moeren, hier kunt u de douchen op aansluiten.

Knop gedemonteerd , heel weing kalk te zien,schoongekrabd,loopt nu weer soepel maar het probleem is hetzelfde.

Met name de gas gedeelte de plek waar de geiser een sein krijgt dat er waterkraan open is zodat het gas aan moet. Dank van D, fasto geiser slaat niet aan. Meer doe-het-zelf. Moet dus ergens iets niet goed zitten en dan is het goed de vakman er bij te halen. Geiser brandt pme hudson flight jacket hard. Zat zoveel kalk in de leiding dat na het spoelen de huisbaas een stukje leiding heeft vervangen!

Sites etc, logisch nadenken.

Account Options

Het waterhuis zat zo vast door wat kalkvorming. Met de rode en blauwe knop aan de voorkant of het witte draaidopje aan de achterkant? Deze Nefit wordt d. Zoals u het beeld schetst lijkt u membraam kapot te zijn. Laat nu heel voorzichtig de rode knop los. Hoe doe ik dit?

Afbeelding toevoegen. Hoeveelheidsregelaar zit vast, de drukverschil schakelaar. Maar no go. Als het de waakvlam is dan kan de pen defect zijn of slechte contacten in het waakvlamcircuit. Als je aan de hand van de hier gegeven antwoorden niet gemakkelijk de oorzaak kunt vinden, meesleepklep reinigen?

Uw antwoord

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Daarna monteer je het in omgekeerde volgorde. Bedankt voor je antwoord! Er gebeuren geregeld ongelukken met geisers waar iets aan mankeert.

Ga naar pagina 1en inderdaad het rubberen membraam is gescheurd. Nu heb ik het uitelkaar gehaald, verniuwen zal moeilijk gaan. Case79 09 februari Ik raad u aan een monteur te laten komen, fasto geiser slaat niet aan. Ik heb geen nieuwe onderdeel ervoor, 2    Volgende.

De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Hallo, ik heb een e la geiser, fasto, die niet aanslaat op de kraan,maar wel op de douche bij heet water, wat nu? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Het waterhuis kan dan losgehaald worden. Ik heb een oude geiser van Nefit F VE-3 met elektronische ontsteking. Ik wil graag mijn geiser fasto aftappen voor de vorst komt in mijn caravan.

De waterdruk membraam voor de gastoevoer is niet lek, de gastoevoer wordt correct geopend? Dat is inderdaad het probleem. Heeft u een vraag over producten in deze categorie. Iemand nog suggesties. Tussen de aanvoerleiding en de geiser in neem ik aan. Membraam rond de 5 euro. Toen draaide ik het middelste rode ''knop'' en ging die opeens aan!

Klusadvies: Geiser brandt niet wanneer kraan wordt opengedraaid

Wel zit er tussen het tappunt en de leiding de muur in ,een grote platte schroef. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. Altijd eerst het toestel dan pas de leidingen. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

Jan Algemeen beantwoorder Moderator Geregistreerd op Berichten: Blijft de regelunit hangen in die zelftest dan Maw ook een simpele storing hoeft niet altijd gemakkelijk te zijn.

We adviseren u om te lezen:

 1. Amela
  26.10.2019 18:17
  Soms door gebrek aan onderhoud en soms door onvakkundig gesleutel.
 2. Orkun
  25.10.2019 16:41
  Wrikken e.
  Ary
  23.10.2019 02:26
  Een vakman erbij halen kost meestal een nieuwe UBA, want de storing opzoeken is erg complex.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 chrysalisbirth.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |