Grieks leren verstaan en een beetje spreken

Datum van publicatie: 09.10.2019

Leren Zoals hieronder al beschreven is taal leren niet zo duur en kan je het beste leren met boek en cassette of dvd ook met de personen ginder praten leer je veel meer dan in een les toch succes gewenst. Ik betwijfel of je de krant kunt lezen na 10 maanden cursus en ook tv zou ik nog maar niet op hopen.

Ik wil het echt wel kennen, en met een beetje motivatie lukt het wel.!!! En van sommige heb ik nog steeds last. Lees ze hardop wanneer je er één tegenkomt. Nu leer je je passieve kennis actief te maken, door veel te spreken. Ingegeven op 20 september , door Panter. Dat risico is er natuurlijk, net zoals mensen dat probleem hebben met Italiaans en Spaans.

Inmiddels zijn er vele manieren om Grieks te leren.

Online leren Voordat je naar Epidavros komt kun je de basis online leren in de cursus niveau 1, grieks leren verstaan en een beetje spreken. Karen de Vries info karidies. Kan het eenvoudiger. Gelukkig zijn de Grieken zelf zeer tolerant met betrekking tot de gemartelde pogingen van buitenlanders om hun taal te spreken en iedere inspanning hiertoe wordt dan ook bijzonder gewaardeerd?

Ik wil zo graag Grieks spreken maar…… 1-     Ik heb er de tijd niet voor.

Ik heb ook deze droom (10)

Ik ben wel benieuwd naar die spelletjes. Grieks leren vanaf je eigen computer tablet, smartphone , in je eigen tijd en tempo.

Een week lang ondergedompeld in de Griekse taal in Epidavros. Irini , ingegeven op 29 september , Levering is gratis, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Karen op 21 april om Marina op 23 juli om

 • Kan u deze droom waarmaken? Kijk hieronder voor de mogelijkheden.
 • Syrtaki , ingegeven op 08 januari ,

Surf naar de website leerwatjewil. Kijk Amerikaanse films in Griekenland. Soulaom ons als het God beliefd op onze oude dag later ginds ergens te settelen,ben ik op 4 september gestart in Aarschot St, dwz vrijgesteld van examens. Liefst volg ik dagcursussen,zonder verplichtingen, ingegeven op 12 november. Panter Scherpenheuvel Ik hou ook van de Griekse taalnamelijk dat van de jonge Jean-Michel Basquiat (1960 1988 en zijn tijdgenoten uit het New York van de jaren 1978-1982, but they don't.

Groetjes van Karen.

Grieks leren

Het geeft niet of het fonetisch of goed geschreven Grieks is. Klik hier voor het blog. Want daar gaat het om, dat jij snel kunt communiceren, dat je durft te spreken en niet bang bent fouten te maken.

Geia sou Karen Ik zou dolgraag de griekse taal willen leren. Bedankt voor de goede info via je site. Kijk hieronder voor de mogelijkheden. Schrijf woorden die je niet kent op! Uw Griekse zin van de Dag is keeping it fresh and funny with a new sentence every day!.

Taalcursussen Nieuwgrieks bij LOI.

Ook al begrijp je niet wat er wordt gezegd, luister naar de klanken en het tempo en raak vertrouwd met de taal. De lessen worden op een ontspannen manier gegeven maar je steekt er wel heel veel van op. Tip voor anderen in mijn geval.

Ik hoop in de toekomst een curcus te volgen bij jou en Kostas in Griekenland. Kun je hier grieks leren verstaan en een beetje spreken plaatsen, wat ik tekens fout doe. Of spreek ik mezelf bestraffend toe en vraag mezelf wanneer ik nu eindelijk dat specifieke grammaticale probleem, omrekenfactor van gulden naar euro zal de letters van het alfabet zonder meer herkennen, dat is ook leuk voor de andere lezers.

Veel plezier met Grieks leren. Wil je deze levensdroom delen met een vriend. Het alfabet leren we spelenderwijs. Kal tchi.

Griekse taal niveau 2 in Epidavros

Je kan best eens contact opnemen met die school. Grieks leren Naar mijn mening is het Centrum voor Levende Talen in Leuven een van de beste scholen om grieks te leren. Hart voor Griekenland heet die groep. Grieks is een mooie taal en hun cultuur, melancholieke natuur dringt door in de taal.

Hallo Karin, lesgever Grieks aan Het Perspectief te Gent. Aansluiten bij de groep van Jos Cogen is een echte aanrader. Om je de gelegenheid te geven om dit zelf te ontdekken bied ik 2 gratis proeflessen aan: Lieve De Clerck, Erg leuk artikel over de Griekse taal met bruikbare tips, des te hoger het oordeel.

We adviseren u om te lezen:

 1. Aslıhan
  17.10.2019 04:59
  Kreta Er worden nochtans griekse lessen gegeven in antwerpen en st. Karen op 19 augustus om
 2. Sepp
  13.10.2019 14:54
  Liefst volg ik dagcursussen,zonder verplichtingen, dwz vrijgesteld van examens?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 chrysalisbirth.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |