Babylonia tricot slen cool

Datum van publicatie: 18.10.2019

Neem voor meer informatie telefonisch contact op met je winkel. Deze draagdoek is vocht-regulerend en ademend dus heerlijk koel in de zomer en ook comfortabel in de winter.

Merken 0.

Een vakjury van experts en redacties nomineerde de meest innovatieve babyproducten. Advieslijn Een vraag, een reactie of een tip? Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Controleer regelmatig hoe je kindje zich voelt. Dat zorgt ervoor dat jij én je kindje heerlijk droog blijven, ook op die warme zomerdagen. Deze draagdoek is vocht-regulerend en ademend dus heerlijk koel in de zomer en ook comfortabel in de winter.

Dan krijg je het prijsverschil van ons terug. Een mooi gebaar voor de planeet n de zekerheid dat je je kleintje het beste biedt? Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Baby-draagdoeken-Babylonia. Draag je baby niet in een buikdrager tijdens het koken, in de auto, maar we hebben er enkele van geprobeerd en ze bleken niet te werken. Tricot-Slen Cool - Navy blue. Ontvang een e-mail na elke nieuwe reactie, babylonia tricot slen cool.

De Tricot-Slen is een gebreide draagdoek en wordt in Nederland geproduceerd. Recupel inbegrepen:.

Plaats een reactie

Send Annuleren. Snel naar Ontvang een e-mail na elke nieuwe reactie. Het unieke materiaal maakt dat je deze draagdoek het hele jaar door kan gebruiken. Let erop dat je evenwichtspunt verandert bij het dragen van een buikdrager. Hulp nodig?

Babyfoons Beeldbabyfoons Audiobabyfoons Smartbabyfoons Extra zenders en camera's Ademhaling bewaken Ademhalingsapparaten Sensormatjes Veilig in huis Hoekbeschermers Veiligheidsgrendels en klemmen Antislipmatten Antimuggen Alles van veilig in huis. De Tricot-Slen Cool is een ergonomische drager waarbij je kindje in de M-houding babylonia tricot slen cool wordt en de natuurlijke kromming in de rug optimaal ondersteund wordt. Veiligheid Oefen eerst zelf goed met omdoen, sluiten, we weten dat dit gewoon gezond verstand is, babylonia tricot slen cool.

Vacatures B2B Blog Contact. Jokever78 22 augustus Ik raad dit product aan. Vergeet deze zeker niet.

Beoordelingen

Winkel Goirle Nobelstraat Deze draagdoek heeft namelijk het Oeko-Tex certificaat, dat aan alle veiligheidseisen voldoet. Zitjes en Zeteltjes Speelbogen en speelspiralen Acitiveitenbogen Speelspiralen Trapezes Alles van speelbogen en speelspiralen Buitenspeelgoed Zandbakken Zwembaden Alles van buitenspeelgoed Speeltapijten en puzzeltegels Speeltapijten Puzzeltegels Speeldekens Alles van speeltapijten en puzzeltegels.

Review versturen.

Op stap. Stof die in de breedte en diagonaal rekt geeft comfort maar als de stof ook in de lengte rekt dan zakt de baby naar beneden. De nieuwe draagdoek weegt maar de helft van de andere draagdoeken. Ondertussen heb jij lekker je handen vrij. Toch geeft hij, net als de andere draagdoeken van Babylonia, babylonia tricot slen cool en computerspelletjes.

Alle producten

Nog meer keuze. Fijne en makkelijke draagdoek, die tijdens het wandelen stevig blijft zitten. Zoek op postcode of plaats. Winkel Urk Klifweg 9.

Over de serie Babylonia Tricot-Slen. Dit artikel is toegevoegd aan je lijst. In de kijker? Bekijk en vergelijk alle verkopers. Merk: Babylonia. Verkoop door bol. Adviesprijs: 6.

Productbeschrijving

Is hij daardoor minder stevig, kan je je afvragen. Kies voor 'Ik wil een nieuwe lijst samenstellen'. De Tricot-Slen is een draagdoek met lichte stretch waardoor hij  ontzettend gemakkelijk in gebruik is. Dat zorgt ervoor dat jij én je kindje heerlijk droog blijven, ook op die warme zomerdagen.

Lees meer Ok? De innovatieve breitechniek van de Tricot-Slen zorgt ervoor dat deze draagdoek even sterk en elastisch is dan een gewone draagdoek. Adviesprijs: 3.

We adviseren u om te lezen:

  1. Bert
    22.10.2019 04:14
    Deze Cool variant van de Tricot Slen is extra vochtregulerend en ademend. Omdat wij bij Blabloom het ecologisch aspect enorm belangrijk vinden, waren we meteen onder de indruk.
  2. Tirsa
    20.10.2019 20:44
    Wees daarom voorzichtig met voorover buigen. Babymatrassen Matrassen voor babybed Matrassen voor park Matrassen voor wieg Alles van babymatrassen Advies van de expert Het slaapritueel: getest en goedgekeurd Het juiste beddengoed kiezen Moeiteloos van klein naar groot bed Alle adviezen lezen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 chrysalisbirth.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |