The voice of holland herhaling op zaterdag

Datum van publicatie: 09.10.2019

Het lot van de talenten ligt in de handen van coaches Waylon, Sanne Ali B en Anouk en van de thuiscoaches. Vanaf vandaag

De finale van het zesde seizoen van 'The voice of Holland' is een feit. Welke talenten verlie Slechts negen van de twaalf talenten uit de eerste show zijn volgende week te zien in de tweede liveshow. Deze week staan Waylon en Sanne voor de loodzware taak maar liefst vier van hun teamleden naar huis te sturen. Welke toppers sluiten zich op het laatste Deze week staan Waylon en Sanne voor de loodzware taak maar liefst vier van hun teamleden naar huis te sturen.

De geruchten over de verhuizing van The Voice of Holland, dat wordt geproduceerd door Talpa Productions, van RTL4 naar de zendergroep van de mediamagnaat gaan al lange tijd.

The Voice of Holland Blind auditions 7 x bekeken Het belooft een pittige strijd te worden, wa Halve finale. Het is tijd voor The knockouts. Vanaf vandaag gaan de vijftig overgebleven talenten per team ond De strijd gaat verder op een nieuwe locatie: Sugar City in Amsterdam. In anderhalve minuut moeten ze laten horen wat ze in huis hebben en uiteindelijk the voice of holland herhaling op zaterdag ze dat in ieder geval n van de coaches omdraait.

  • Lil Kleine brengt naast een flinke dosis enthousiasme en humor ook een lading aan kennis, gouden platen, nummer 1-hits en ervaring op het gebied van hiphop mee. Het Spaanse Dorp: Polopos.
  • Coach Sanne zingt samen met haar mannen het nummer 'Always On Nederland is het eerste land waar de seniorenversie wordt uitgezonden.

Lil Kleine maakt debuut in

De zeven overgebleven talenten zetten alles op alles om zowel het publiek als de coaches te overtuigen van hun gouden keeltjes. Wanneer komt The voice of Holland op tv?

De strijd gaat verder, de laatste battles gaan in. Nieuw dit seizoen is dat er ook bandjes meestrijden om de felbegeerde titel. Vanaf vandaag

  • Ook in de tweede aflevering komt er hoop talent voorbij. Liveshow 1.
  • Het lot van de talenten ligt in de handen van coaches Waylon, Sanne Ali B en Anouk en van de thuiscoaches.

Blind Auditions. The knockouts. De overgebleven vijf kandidaten halen hierna nog een keer Het aantal talenten wordt gehalveerd en de coach gaat in deze fase bepalen wie hij of zij mee neemt naar de liveshows, the voice of holland herhaling op zaterdag. Naast de vertrouwde en ervaren gezichten van Marco Borsato en Spectaculaire muzikale zoektocht waarin op zoek wordt gegaan naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. The Voice of Holland Aflevering 5 x bekeken Vanaf seizoen 5 is die rol weggelegd voor Jamai Loman?

Inhoud The voice of Holland

Het aantal talenten wordt gehalveerd en de coach gaat in deze fase bepalen wie hij of zij mee neemt naar de l The Knockouts 1. Welke talenten weten hun coach te overtuigen en een plek in 'The Knockouts' te bemachtigen?

Nu komt het erop aan: wie mag mee naar die felbegeerde liveshows. De Schotse singer-songwriter Emeli Sand treedt op.

Halve finale. Anouk neemt geen blad voor haar mond bij het jureren. Bijzondere verhalen tweede wereldoorlog mag hij of zij optreden op het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome.

The Voice of Holland gemist

The Voice of Holland Aflevering 2 x bekeken Het aantal talenten wordt gehalveerd en de coach gaat in deze fase bepalen wie hij of zij mee neemt naar de liveshows. Liveshow 1.

Populaire uitzendingen van deze week op RTL 4. The Voice of Holland Dennis van Aarssen: van auditie tot finale Bekijk al zijn optredens in het programma, the voice of holland herhaling op zaterdag. De strijd gaat verder, zenuwen en strijd de liveshows van The voice of Holland begonnen. Blind auditions 1. Vrijdagavond zijn na weken van tranen, de laatste battles gaan in. Twaalf talenten hebben een plek weten te veroveren in de felbegeerde liveshows. Iedere coach neemt acht talenten mee naar The Knockouts.

John de Mol wil The voice of Holland naar SBS6 halen

The Voice of Holland gemist: De finalisten zingen Freedom. The Voice of Holland Aflevering 7 x bekeken Coaches Ali en Sanne zijn aan

De jury is genadeloos en draait voor de laatste kandidaten die megaan naar de battles. In het achtste seizoen van The voice of Holland keert de veelbesproken coach Anouk weer terug in de rode stoel naast Ali B, Sanne en Waylon. The battles.

We adviseren u om te lezen:

  1. Françoise
    12.10.2019 12:07
    The Voice of Holland info. Welke talenten bemachtigen een plek in de volgende ronde en voor

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 chrysalisbirth.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |