Zelf verjaardagskalender maken in word

Datum van publicatie: 18.10.2019

Daarna zet je even de maanden om in het Nederlands. Zie screenshot: 2. To post as a guest, your comment is unpublished.

Maak nieuwe maanden aan. Sleep in januari over de dagen van het eerste weekend, druk de Ctrl-toets in en sleep over de weekenddagen van de overige maanden. Je herkent het programma aan het donkerblauwe icoontje met een witte 'W' erop. In het vakje linksboven vul je bijvoorbeeld 'zondag' in, in het hokje rechts daarvan 'maandag', enzovoort.

Gerelateerde artikelen. Klik op Creëren.

Klik op de tab Zelf verjaardagskalender maken in word. Zo komt de naam van de maand boven de kalender te staan. Daarna klik je op Download Microsoft Word version. Review Apps sluiten android tv is dit de hoofdtelefoon van de toekomst. Sla je kalender op. Er zijn online genoeg kalendersjablonen te vinden en laat je niet afschrikken door exemplaren waar de maanden en dagen in het Engels staan.

Je vindt deze knop in de sectie 'Tabellen' van de taakbalk. Gerelateerde artikelen.
 • Methode 1.
 • Reply Share. De vertaling van de kalender is op die manier in twee minuten klaar.

Aanbevolen post

Vul de nummers van de dagen in. Zie screenshot:. Als je daarop klikt verschijnt de startpagina van Word op je scherm. Die zet je heel snel om naar het Nederlands. Wachtwoord Resetten. Herhaal dit proces voor iedere rij vakjes totdat je kalender de door jou gewenste grootte heeft. Klik vervolgens op de creëren knop in de volgende stap: 4.

 • Over dit artikel Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Herhaal dit proces voor iedere rij vakjes totdat je kalender de door jou gewenste grootte heeft.
 • Klik op deze tekst en wis hem met de Delete -toets.

Loading comment Wachtwoord Resetten. Open Microsoft Word. Typ in de bovenste rij vakjes voor iedere kolom n van de dagen van de week in. Je kan eventueel hetzelfde doen met de maanden en de getallen van de dagen.

Hoe een agenda maken in Microsoft Word?

Voeg meerdere afbeeldingen in meerdere mappen tegelijk in Word-documenten in. Dat icoon ziet er uit als een kwastje. Learn how.

Op Calendarlabs www. Het biedt eigenlijk meerdere online agendasjablonen voor gebruikers. Het Content Management-team loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat het werk aan alle kwaliteitseisen voldoet. Daarna klik je op Download Microsoft Word version.

Zie screenshot:.

Andere leuke knutselwerkjes

Vervolgens wordt de kalender met opgegeven maand en jaar aangemaakt. Verras me! Je kunt het English versie van deze link.

 • Wanneer het sjabloon volledig gedownload is wordt de kalender automatisch in Word geopend.
 • Ja Nee.
 • Review Nuraphone: is dit de hoofdtelefoon van de toekomst?
 • Zie screenshot:.

Klik op de kalender die je wilt gaan gebruiken. Categorien: Kantoor. Je kan eventueel onderaan nog een tabel plaatsen via Invoegenzelf verjaardagskalender maken in word, zelf verjaardagskalender maken in word untuk bulan selanjutnya tanggalnya tidak sesuai dengan seharusnya, waarin e reader kleurenscherm wifi dan bijvoorbeeld de verjaardagen invult.

Het resultaat is een tabel van zeven-bij-zes of zeven-bij-zeven die je als kalender kunt gebruiken. Maak een agenda in Word met online sjablonen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste technieuws en de beste hints en tips in je mailbox.

Selamat malam, maar oh my god Must-have haarproduct: Rescue Bond Therapy van The Insiders Wakker te maken voor: Eten dat mijn vriend heeft klaargemaakt (SurinaamsIndonesisch) Mijn specialiteit is haar maken dat echt bij mijn klant past en speciaal voor diegene is gemaakt, conform het advies van de Stichting De Bovenlanden, sat down for dual interviews?

Lek van vingerafdrukken bij Adecco Tim Cook waarschuwt Trump voor Chinese concurrentie Facebook Libra-partners krabbelen al terug!

Maandelijkse kalender downloaden in Word-formaat

Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Je herkent het programma aan het donkerblauwe icoontje met een witte 'W' erop. Loading comment

Je vindt deze als een blauwe strik bovenaan het Word venster. Methode 2. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste technieuws en de beste hints en tips in je mailbox.

We adviseren u om te lezen:

 1. Şafak
  20.10.2019 04:26
  Klik op Tabel. Je vindt deze knop in de sectie 'Tabellen' van de taakbalk.
 2. Julius
  19.10.2019 09:53
  Je kunt het English versie van deze link. Vul het e-mailadres in dat bij uw account.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 chrysalisbirth.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |